Už zopár rokov množstvo ľudí preferuje sprchu pred vaňou z rôznych dôvodov, no azda tým najdôležitejším je určite úspora vody pri sprchovaní, nakoľko jej miniete v porovnaní s každodenným kúpeľom omnoho menej. Ak práve riešite novostavbu či prerábate pôvodný domov alebo len samotnú kúpeľňu, určite sa rozhodujete nad tým čomu dať prednosť. Pri výbere sprchového kúta hlavne v prípade nových moderných domov a bytov sa určite snažíte prispôsobiť ho nielen po stránke dizajnu, no aj funkčnosti. V tomto prípade je tým najideálnejším riešením sklenený sprchový kút, ktorý Vašu novú zmodernizovanú kúpeľňu krásne presvetlí a dodá jej ten správny šmrnc a navyše, sklenené sprchové kúty sú aj z hľadiska údržby veľmi jednoducho udržiavateľné a stačí minimum námahy k tomu, aby sa sklo krásne ligotalo a Vaša kúpeľňa tak stále žiarilo čistotou.

sklenený sprchový kút

My zo spoločnosti LM – MONT s.r.o. sa venujeme výrobe sklenených sprchových kútov na mieru už zopár rokov a rozrastajúce sa portfólio našich spokojných zákazníkov svedčí o tom, že sme vo svojej oblasti profesionálmi. Sprchový kút Vám dokážeme prispôsobiť presne na mieru podľa Vašich priestorových možností tak, aby nebola o tento kúsok v prípade záujmu ukrátená žiadna kúpeľňa.

sprcha

Nezabúdame ani na všetky tie drobné súčiastky, úchyty, madlá a tyče, bez ktorých sprchový kút nie je možné vyrobiť. Všetko príslušenstvo k sprchovým kútom je vyrobené z tých najkvalitnejších a najodolnejších materiálov, aby vydržali naozaj veľmi dlho. Dôležitým a nenahraditeľným príslušenstvo je aj „T“ spojka JS03T https://lmmont.sk/produkt/js03t/ pre zavetrovacie tyče, v ktorých prípade si môžete vybrať aký typ sa Vám k Vášmu sprchovému kútu hodí viac, či lesklý alebo matný – prispôsobiť si takto môžete aj všetko ostatné príslušenstvo. V prípade záujmu alebo podrobnejších otázok sa na nás pokojne môžete obrátiť, radi Vám na nich zodpovieme a pomôžeme v prípade, ak si niečím nie ste istý.